BİGEP- ÇEVRE TEMİZLİĞİ

BİGEP kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Elif YAŞAR koordinatörlüğünde, öğrencilerimize toplum ve çevre temizliği bilinci kazandırmak ve çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla "ÇEVRE TEMİZLİĞİ" etkinliği yapıldı.

Çevre temizliği insanlık sürecinin en önemli konularından biri olmakla birlikte geleceğin durumunu belirtir. Sadece yaşadığın zamanı değil geleceği de düşünerek hareket etmeliyiz. İnsanların bilinçsizce attığı atıklar yüzünden doğanın dengesi bozulmasını engellemek yine duyarlı olan biz insanların görevidir. Çevre temizliği sadece kişisel bir sorun değil hepimizin ortak sorunu ve sorumluluğudur.

Bu yüzden çevremizi temiz tutmak bizim görevimizdir temiz bir çevrede salgın hastalıklara rastlanmaz. Ve temiz tutulan çevrede çocuklarınız daha mutlu ve temiz bir yaşam sürer. Çevre kirliliği küresel ısınmaya neden olur. Bu sebeple çevre kirliliği engellenmeli ve tüm bütün canlılar adına doğanın ekolojisini korumaya ve temiz tutmaya çalışmalıyız.

Etkinliği düzenleyen değerli öğretmenimiz Elif YAŞAR'a ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

04-05-202404-05-202404-05-202404-05-202404-05-2024