15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin altıncı yıl dönümü sebebiyle tüm yurtta şehitlerimizi yâd edilmesi, gazilerimize minnet ve şükranların sunulması, milletimizin demokrasiye olan inancı ve bağlılığını gelecek nesillerimize aktarılması, toplumsal hafızanın diri tutulması amacıyla yapılacak etkinliklerin geniş kitlelere yaygınlaştırılması ve sürdürülebilir kılınması büyük önem arz etmektedir.

Bu kapsamda, okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve okul idarecilerinin de katılımları ile 15 Temmuz  Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında  millî birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, demokrasi ve yurt bilincinin güçlendirilmesi amacıyla bir okul gazetesinin 2. sayısı hazırlanmıştır.

Okulumuz Öğretmen İhsan Özdemir İlkokulu'na ait olan 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI okul gazetesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.